Fatimah Azzahrah
QUEEN


HOME ME HISTORY LINKY



Search here!



ME

Contact Me

: Fatimah Azzahrah
: @fatymah77
:@ftmh.azhrh
: sitifatimah_azzahrah

RAKYAT JELATA

PAST ENTRY



Penaja


ShoutBox

Thanks

Template by Azzahra
Codes by Nurul Atiqah
Edited by Siti Fatimah

Akhir tahun

Asalamualaikum
Apa kabo semua??? Rini just nak kongsi sikit pasal akhir tahunnnn. Gambar ni ada yang diambil harini dan semalam. Tapi kelas saya tak langgar peraturan k. Siap isi borang kebenaran membawa kamera tujuann untuk jamuan akhir tahun and dibenarkan. Kitorang bawak kamera je. Bawak telefon bimbit adalah dilarang.
Dah minta , dah dibenarkan so palagi bawokje laaa~~ ayuh lihaat :) hehew
Lepastu dapat button badges walau pun yg design 2 KAA so simple and tak cantik , i really love it. Kawan yg design . Saya nak design @ bagi pendapat x nok dengar, itula padahnyew hehe
Naseb baik 2 ringgit jer kalo tak ... HAHAHA
Itu je laa ~
Salam :)
my friends . rasanya tak cukup semua ni ! huhu 
 
we-fie akhir tahon

button badges imah tu tak lawa laa :(

<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>