Fatimah Azzahrah
QUEEN


HOME ME HISTORY LINKY



Search here!



ME

Contact Me

: Fatimah Azzahrah
: @fatymah77
:@ftmh.azhrh
: sitifatimah_azzahrah

RAKYAT JELATA

PAST ENTRY



Penaja


ShoutBox

Thanks

Template by Azzahra
Codes by Nurul Atiqah
Edited by Siti Fatimah

Seharian bersama KawanKawan

Asalamualaikum ♥

Tadi, pukul 10.00 pagi hinggalah ke petang pukul 2.00 saya pergi lepak lepak dengan kawan kawan sekelas. Kelas 2kaa memang sporting habis.. Asal ada jumpa makcik pakcik kakak abang tengah jalan tu ada je bagi salamlah , bertegur sapa. Memang seronok habis..Sampai jumpa tuan Ppd pun ditegur ehh. Memula duduk dekat Perpustakaan Awam(PA) , Kuala Kangsar. (BANDAR DIRAJA) okay...maklumlah situ je kawasan strategik untuk remaja nak pergi berjumpa la katakan. Emmm...

ni di PA


Lepastu, lagi seminit lagi nak pukul 12 kiteorang pun berjalan - jalan. Tujuan kami adalah untuk pergi makan Kuetiow goreng mabeles dekat Roti Segar Kuala Kangsar. Emmm. Sedap yang amatlah keutiow itu perghh, enak bangattt!!!!!!!!!!! Tang-tang dah sedap makan tetiba je perut ni meragam tak nak makan bebanyak.. Ini kitorang selfie masa nak berjalan tengah tengah panas terik. Tengahari buta pergi jejalan.

masa berjalan nak pergi Roti Segaq

Lepastu kitorang berjalan sampai jumpa satu HAWKER yang sporting abis. Anak dia,perempuan tu comel. Dia jual MURTABAK CHEESE!! Ya Allah memang gila bapak sedap. Isi ayam dia ada Cheese, Cheese tarik dia tabur dekat potongan dan kuaah cheese dia bagi dalam bekas then tabur . Melimpah ruah lah cheesenya.. Ini saya nak tunjuk gambar masa makan dekat kedai ROTI SEGAR.

sepatutnya ada 9 orang, 3 orang lagi snap2

Orang lain semua dah habis makan, saya sorang je belum . Malu malu... Lepas habis makan we all cadang nak makan Murtabak Cheese yang kitorang dah siap oder. Memang kene oder then baru bayar sebab takut habis. Bende ni laku. So kitorang pergi berjalan semula pergi ke TAMAN KANAK-KANAK . sedangkan kami ini sudah berumur 14 taon, Mmmm takpe kitorang just tumpang makan, Lah sangat_

ni masa tunggu murtabak cheese siap.



ni pun masa menunggu murtabak

yang ni juga, dont ask!


Lagi lagii kitorang makan kat yang ada pokok pokok besor yang menghalang sinaran mentari pepetang. Erkk, ayat tuuuu,,, I donno. Tahu tak kite orang pergi berjalan sampai kasut Fardha rosak. Kasut dia cabut u olls.. Murtabak cheese tu macam ini tengoklah

ni murtabak itu

ini dekat taman 


emmm emmm sedapnyaaaa murtabak tu , Memang gilalah sedapnya macam murtabak 5 star. Mmm yeke ?
Tapi dua orang kawan saya tak nak makan sebab sorang tu tak suka murtabak sorang lagi tak suka cheese. Mmm boleh gitu ye. Duit deme bayor pulak, Takpe bila tanya:

Saya: Kamu tak nak makan ke Amirah?
Amirah: Taknak, Cheese ke ? 
Saya: Ha laa cheese
Amirah : Tak makan cheese
Fardha: Ni duit kamu jugak. Makanlah
Amirah: Takpe kite belanja

Emmm ye ye je dia belanja tapi memang ye pun ahaha ,, Kiteorang pun jadi childish bukan matured okay . Kami pergi main gelongsor. Gelongsor tu dah lah tinggi macam 2 tingkat punya rumah.

ni dekat taman

Lepastu berjalan pulang untuk solat dan berehat ... MMMM, seronok tapi sedih sebab nak balik dahhh. Tape nanti kitorang nak pergi sekolah bleh jumpe balik tapi kalau nak ke sekolah dapat result exam PK2 emm takot!!!!!!!! BM je pun dah sipi - sipi nak A. Cikgu ni ermm tak kasi kitorang markah lebih.Seterusnya gambar nak pulang jom tengok

when kitorang nak balik

ni dia masa nak b alik


Okay setakat ini sajalah , Malu nak tunjuk bebanyok . Bye . Harap kawan kawan saya baca bende ni and komen komen sikit eeeeeh






 Sincerenly ツ 
Fatimah



<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>